sâmbătă, 2 martie 2013

"Dispăruţi 2: Foamea" de Michael Grant


  Hey lume! Îmi pare rău că nu am postat de mult, însă am avut o săptămână de-a dreptul infernală şi mai ales că au început olimpiadele judeţene. Sper să pot posta ceva mai mult săptămâna aceasta. :)

     Au trecut trei luni de când toţi cei sub 15 ani au rămas captivi sub cupola cunoscută drept FAYZ. Trei luni de când adulţii au dispărut. Dispăruţi.
     Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluţie. Şi în fiecare zi, mai mulţi copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de cei fără puteri. Tensiunea creşte şi haosul coboară asupra oraşului.
    Fiecare copil trebuie să îşi poarte singur de grijă şi toţi cei buni devin răi. Dar peste toate astea ameninţă o problemă mult mai mare.
    Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenţi din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze. Întunericul s-a trezit. Şi îi este foame.

    Cartea este în ediţie semi-cartonată, are 480 de pagini şi este disponibilă la editura Rao la preţul de listă de 39,90 de lei.


   Volumul 1 al seriei, Dispăruţi de Michael Grant este disponibil la preţul de 26 de lei (la promoţie) sau la 39,90 lei (preţul normal).

    Celelalte volume care urmează să apară în România:
3 - Lies (Minciunile)
4 - Plague (Ciuma)
5 - Fear (Teama)
6 - Light (Lumina)

  
                       
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu