miercuri, 6 martie 2013

"E uşor să te iubesc" de Tammara Webber

    Clasată pe poziţia a doua la categoria cea mai bună carte Young Adult a anului 2012, pe Goodreads.


    SALVATĂ DE UN STRĂIN, BÂNTUITĂ DE UN SECRET.

    CÂTEODATĂ, DRAGOSTEA NU-I UN LUCRU SIMPLU.


    El o urmăreşte, dar nu face cunoştinţă cu ea până când, odată, într-o întâlnire neaşteptată, el devine salvatorul ei. 
    Atracţia dintre ei e incontestabilă. Totuşi trecutul, pe care el s-a străduit atât de mulu să-l depăşească, şi viitorul, în care ea îşi pune atât de mari speranţe, ameninţă să-i despartă.
    Numai împreună ar putea să lupte cu durerea şi vinovăţia, să înfrunte adevărul şi să găsească neaşteptata putere a dragostei.
    Jackie este o fată frumoasă, este la colegiu, de trei ani are un iubit adorabil şi i se pare că viaţa e uşoară şi viitorul îi zâmbeşte. Fără veste, iubitul o părăseşte pentru că vrea să încerce ceva nou, iar durerea despărţirii o face să nu mai ajungă la cursuri şi să fie la un pas să piardă examenul şi anul. Scapă ca prin urechile acului de o tentativă de viol, părinţii îi spun că se duc la schi atunci când hotăreşte să vină şi ea acasă în vacanţă... De unde să înceapă să se refacă?
    De n-ar fi prietenii, s-ar prăbuşi. Pas cu pas, ei o ajută să meargă mai departe. E ca într-un joc, îi vor spune ei li o vor învăţa că este destul de puternică pentru a supravieţui.

     Cartea este disponibilă la editura Epica, este necopertată, are formatul 13.7x20.3 cm şi are preţul de listă de 36.90 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu