sâmbătă, 2 martie 2013

Recenzie #6: "Jurnalele Vampirilor 3: Furia" de L.J.Smith

Editura: Leda
Pagini: 288
Anul apariţiei: 2010
Format: 13x20 cm
Copertă: cartonată
Titlul original: Vampire Diaries 3: The Fury

    Atenţie: Dragostea poate să ucidă!

    Toată lumea o credea pe Elena moartă, după ce maşina ei a fost înghiţită de apă, iar Stefan i-a scos trupul neînsufleţit afară. Dar Elena nu a murit... sau e pe jumătate moartă... acum e un vampir. În timp ce ea se trezeşte şi îşi descoperă noile puteri, cei doi fraţi Salvatore se luptă din cauza morţii Elenei. Când Elena îi descoperă pe cei doi, instinctul ei era să-l atace pe Stefan.
    Elena era la început bulversată, spunea că îl iubeşte pe Damon şi că voia să-l omoare pe Stefan, memoria ei fiind ştearsă, neamintindu-şi că era logodită cu el. Dar, după câteva zile, Elena revine la realitate şi realizează ce a făcut, cu cine s-a hrănit, pe cine a rănit şi încearcă să reziste tentaţiei de a mai bea sânge de om.
   Stefan îşi retrage acuzaţiile asupra lui Damon cum că el ar fi ucis-o pe Elena după ce aceasta îi spune că altcineva a urmărit-o în acea seară şi a produs accidentul. O putere malefică a venit în Fell's Church. Stefan, Elena şi Damon, împreună cu prietenii Elenei încearcă să înfrunte puterea malefică, care ameninţă oraşul.

Nota mea: 3/5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu