luni, 25 martie 2013

Recenzie #10: "Forţele răului absolut 2: Revelaţia" de Kelley Armstrong

Editura: Leda
Anul apariţiei: 2010
Număr de pagini: 416
Format: 13x20 cm
Copertă: supracopertă
Titlul original: Darkest Powers 2: The Awakening

    Revelaţia este cel de-al doilea volum al trilogiei Forţele răului absolut, scrisă de Kelley Armstrong şi prezintă continuarea aventurilor necromantei Chloe Saunders şi a prietenilor ei, după ce au rauşit să scape din Sanatoriul Lyle.
    După ce a fost trădată de mătuşa Lauren, una din singurele persoane în care încă mai avea încredere, Chloe se află din nou în tutela personalului şi doctorilor de la Sanatoriul Lyle, despre care află că se numesc Grupul Edison, care îi spun că îi reabilitează pe cei cu puteri, însă, în realitate, ei fac experimente pe aceştia.
    Chloe încearcă să evadeze din nou, vrând să o ia cu el şi pe Rae, însă după ce Grupul Edison i-a spus că este un semidemon, aceasta are încredere în ei. În cele din urmă, cea care evadează împreună cu Chloe este Tori, despre cara aflăm pe la începutul acestui volum că este o vrăjitoare puternică, oarecum arogantă şi veşnic nemulţumită.
    Atunci când Chloe şi Tori îi regăsesc pe magicianul Simon şi pe vârcolacul Derek, cei patru adolescenţi pornesc în căutarea lui Andrew, un prieten apropiat al lui Kit, singurul care ar putea şti unde este acesta.
    Vor reuşi cei patru să-l găsească pe Andrew? Dar pe tatăl lui Simon?

Nota mea: 4,5 / 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu