sâmbătă, 29 iunie 2013

Pălăvrăgeală de weekend #6

    Ce mai faceţi bookaholici? Ce aţi mai citit în ultima vreme? Eu sper ca în săptămâna următoare să citesc vreo... cinci cărţi, şi anume: Turnul Întunecat 3: Ţinuturile pustii de Stephen King (vai, deci ador seria asta :x), Sânge albastru 1 de Melissa de la Cruz, Georgina Kincaid 2: Nopţi de sucub de Richelle Mead, Cele nouă vieţi ale lui Chloe King 2: Răpirea de Liz Braswell şi Percy Jackson şi Olimpienii 1: Hoţul fulgerului de Rick Riordan.

    La începutul nouătăţilor, aş vrea să îi mulţumesc lui Claudiu, deoarece de pe blog.ul său am aflat şi eu noutăţile.
    În sfârşit editura Nemira lansează într-o nouă ediţie romanul Christine. Preţul este încă necunoscut, dar ţinând cont de preţurile piperate ale cărţilor lui Stephen King, presupun că va fi peste 50 de lei. Cartea va avea 640 de pagini.

Descriere:
    O poveste supranaturală cu băieți, fete și o mașină pe care o cheamă Christine. Roșie ca sângele, lată și amendată, Christine are vreo 20 de ani și este și acum în putere. O putere înfricoșătoare. O putere distrugătoare.
    Un mit american devine un fioros coșmar pe patru roți, iar paradisul iluzoriu al adolescenţei se transformă în infern… Christine: o bizară și cutremurătoare idilă magică, o tandră și sălbatică relaţie erotică între un vechi automobil și tânărul lui posesor, o poveste de dragoste stranie, cu deznodământ catastrofal, în care seducţia, gelozia și răzbunarea ating intensităţi monstruoase și ucigașe…


    Că tot vorbeam de Stephen King, m-am uita la primul episod din Under the Dome. Voi v-aţi uitat? Ce părere aveţi?

    De cartea asta nu am auzit încă :-?, dar sper că e una bună. Primul volum Night School de C.J.Daugherty are 400 de pagini, este cartonat, are formatul 14 x 21 cm, iar preţul de listă este de 39,90 lei.

Descriere:
   Lumea lui Allie Sheridan este la pământ: fratele ei mai mare a dispărut, ea a fost dată iar afară din școală pentru indisciplină, ba chiar și arestată. Din nou. Trimisă de părinți la o școală-internat extrem de strictă, Allie se așteaptă să găsească acolo o închisoare. În schimb, descoperă că Cimmeria este un liceu de elită foarte diferit, o şcoală de modă veche, a cărei clădire, aflată în mijlocul naturii, datează de câteva sute de ani și este complet lipsită de orice cale de acces la tehnologia modernă. Elevii săi sunt un straniu amestec de tineri supradotați și de fii de milionari, deși Allie este sigură că ea nu face parte din nici una dintre aceste categorii. Regulile școlii sunt cvasimilitare, iar anumiți elevi sunt recrutați într-un grup de elită foarte discret, o organizație misterioasă autointitulată Night School. 
    Curând, Allie constată că, mai ales în timpul nopții, Cimmeria este plină de secrete, că toată lumea minte. Pe măsură ce școala începe să devină un loc foarte periculos, adolescenta trebuie să decidă în cine poate avea încredere și, mai ales, pe cine poate să iubească...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu