duminică, 3 februarie 2013

Promoţie de Sfântul Valentin

    Să nu uităm că pe 14 februarie e sărbatoarea dragostei, Sfântul Valentin, iar cu aceasă ocayie, editurile se întrec între ele prin promoţii. 



    Să începem cu începutul...editura Leda. Presupun că mulţi dintre cei care au navigat site-ul grupului Corint au văyut măcar o dată titlul Chimie perfectă de Simone Elkeles. Ei bine, atât această carte, cât şi continuarea ei, Chimie perfectă 2: Legile atracţiei se află la promoţia de Sf. Valentin a editurii, cu -25% din preţ. Pentru întreaga listă de cărţi care intră în promoţie, vizualizaţi: Promoţie Leda. Dar asta nu e tot, în preajma acestei sărbători, Leda lansează trei noi cărţi: Sânge albastru 4: Moştenirea familiei Van Alen de Melissa de la Cruz, Jocul minciunii 3: Două adevăruri şi o minciună de Sara Shepard şi Cele nouă vieţi ale lui Chloe King 3: Aleasa de Liz Braswell . Coperta celei de-a treia încă nu a fost făcută publică încă, dar la informaţii viitoare vă voi anunţa. Cele trei pot fi precomandate de pe sie-ul editurii cu -25%.


        
    Editura Nemira are şi ea o promoţie, care mie mi se pare destul de drăguţă. Fiecare din cele cinci pachete de cărţi realizate cu această ocazie are cadou o lumânare parfumată. Mai mul de atât, există şi o tombolă specială cu ocayia sărbătorii. Pentru mai multe detalii, vizualizaţi: Cadouri pentru îndrăgostiţi.
    Şi în cele din urmă, să nu uităm de editura Epica, o nouă editură a cărei cărţi sunt romane de dragoste. Până acm, editura a publicat două cărţi: Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere de Jennifer E.Smith şi Zece lucruri pe care le-am făcut (şi probabil n-ar fi trebuit) de Sarah Mlynowski.







    Şi acum vă las să ascultaţi o melodie care sunt sigur că o ştiţi cu toţii şi care se potriveşte cu sărbătoarea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu