marți, 19 februarie 2013

"Cele nouă vieţi ale lui Chloe King #3: Aleasa" de Liz Braswell

   Când ai şaisprezece ani, poţi schimba lumea...

   Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi... ai nouă vieţi!
    Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.
    Dacă la început poveştirile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta.
    Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lătularnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul... şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

    Cartea este publicată de editura Leda, are 288 de pagini, formatul 13x20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă este 39,90 de lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu