miercuri, 13 februarie 2013

Nou în străinătate

November Blue #1: Ten Days of Perfect by Andrea Randall (Noiembrie albastru 1: Zece zile perfecte de Andrea Randall)

    Cicatricile primei iubiri şi stilul de viaţă nesăbuit al părinţilor ei o fac pe Ember Harris să-şi aleagă alt drum. Ea a ales practicul în locul spontaneiăţii şi regulile în locul unei inimi frânte.
    Întâlnirea cu un muzician o pune pe ember în situaţia de a decide dacă va renunţa sa dacă se va ţine din răsputeri de stilul de viaţă autoimpus pe măsură ce pasiunile sunt deszâvorâte şi minciunile descoperite.


Shatter Me #2: Unravel Me by Tahereh Mafi (Spulberă-mă 2: Descurcă-mă de Tahereh Mafi

tick
tick
tick
tick
tick
E aproape
vremea războiului.

    Juliette a ajuns până la Punctul Omega. E un loc pentru oameni ca şi ea - oameni înzestraţi - şi este de asemenea baza de operare a rezistenţei rebele. E în final liberă de Restauratori, liberă de planul lor de a o folosi ca o armă, şi liberă în a-l iubi pe Adam. Dar Juliette nu va fi niciodată eliberată de atingerea ei letală. Sau de Warner, care o vrea pe Juliette mai mult decât ea şi-ar fi închipuit vreodată.
    Juliette trebuie să facă alegeri care îii vor schimba viaţa....decizii care ar putea consta între inima ei şi viaţa lui Adam.

A teribble love by Marata Eros (O iubire teribilă de Marata Eros)

     Jessica Mackey trăieşte o viaţă fabricată meticulos din minciuni necesare. A lăsat în urmă tragedia necunscută din trecutul său împrenă cu tot ceea ce ea era şi se avântă în viitor luând-o de la zero. Curând, Jess va descoperi însă că pasiunea  nu poate fi lăsată în urmă; a ei şi a acelui băiat care vede cine este ea de fapt. A cărui prezenţă îi dezmiardă sufleul într-un mod în care ar putea rupe viaţa liniştită pe care Jess şi-a făcut-o.
     Devin Castile vede o tânără femeie care este piesa de puzzle lipsă a existenţei sale şi totodată victima unei ticăloşii odioase. Devin se convinge pe el înşuşi că poate să nu se implice emoţional chiar şi atunci când se complace în dorinţa fizică pentru ea. Când minciunile ţesute de Jess se năruie în faţa atracţiei lor şi adevărul iese la llumină, unul dintre ei ar putea plăti cu viaţa...sau însuşi fiinţa lor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu