vineri, 8 februarie 2013

Noi apariţii în străinătate


Age of X by Richelle Mead (Epoca X de Richelle Mead)

    Într-o lume futuristă aproape distrusă de extremişti religioşi, Justin March trăieşte în exil după ce a eşuat în slujba sa de anchetator al grupurilor religioase şi a reclamaţiilor supranaturale. Dar lui Justin i se va da o nouă şansă atnci când Mae Koskinen vine să-l aducă înapoi în Republica America de Nord Unită (RUNA). Crescută ca parte a unei caste aristocratice, Mae este acum membră a celei mai terifiante elite militare şi un soldat cu reflexe şi aptitudini îmbunătăţite.
    Desemnaţi să lucreze împreună, îşi vor da seama că descoperirile lor i-au pus în pericol de moarte. Pe măsură ce investigaţia lor evoluează, duşmani necunoscuţi cu puteri cu mult mai mari decât şi-ar fi închipuit se adună pe ascuns, pregătiţi să adune pentru ei lumea în care oamenii sunt doar nişte bieţi pioni pe tabla lor de joc.
    

The Patronus 2: Avenge by Sarah M.Ross (Patronus 2: Răzbunare de Sarah M. Ross)



    Cu şase luni în urmă, Lucy Donovan credea că cel mai oribil mod în care puteai să mori era fiind călcat cu maşina de un şofer beat, însă îşi dă seama că s-a înşelat.
    Acum, persoana pe care o iubeşte cel mai mult a fost luată de lângă ea, sufletul ţinut ostatic, iar Lucy a jueat că nu se va opri până nu-l va recupera.
    Parte a unei echipe cu puteri magice, Lucy şi prietenii ei încep o misiune pentru a răzbuna sufletele furate. Totuşi, inamici ai Patronus-ului se unesc, şi un spion din interiorul lor le furnizează fiecare mişcare a Patronus-ilor.
    Când o misiune merge extrem de rău, sufletul lui Lucy e compromis. Va avea nevoie de o putere care nu ştia că zace în ea pentru a scăpa de întuneric, să se întoarcă la cei buni şi să răzbune sufletele celor pe care-i iubeşte.

The Krinar Chronicles 1: Close Liaisons by Anna Zaikes (Cronicile Krinar 1: Legături  intime de Anna Zaikes)

ATENŢIE: Această carte are un conţinut sexual şi limbaj neadecvat şi nu este destinată cititorilor sub 18 ani.

    O poveste întunecată de dragoste şi plină de suspans destinată tuturor fanilor erotismului şi a relaţiilor interzise...
     În viitorul apropiat, Krinarii stăpânesc Terra. O rasă avansată dintr-o altă galaxie, ei încă sunt un mister pentru noi - şi suntem complet la mila lor.
    Timidă şi inocentă, Mia Stalis este studentă în New York şi până acum a dus o viaţă extrem de normală. La fel ca majoritatea oamenilor, nu a avut nici un contact cu invadatorii - până într-o zi care a schimbat totul. Atrăgându-i atenţia lui Korum, acum ea se confruntă cu un puternic şi periculos Krinar care vrea să o facă "jucăria" lui.
    Cât de departe va merge Mia ca să-şi recâştige libertatea? Cât de mult va sacrifica ca să-şi salveze specia? Ce decizie va lua atunci când începe să se îndrăgostească de inamicul său?

The Lost Immortals when Copper Suns fall by Kassonndra Leigh (Nemuritorii Pierduţi atunci când Sorii de Cupru cad de Kassondra Leigh)

  Au trecut cincizeci şi cinci de ani de când îngerii din Războiul Apocaliptic au încercat să neutralizeze omenirea. Acum, o nouă naţiune a fost întemeiată acolo unde alchimia este interzisă, iar îngerii se tem pentru vieţile lor în timp ce se ascund printre muritori. 
   Liderii oraşelor au întemeiat o regulă comună cu privire la îngeri: trage prima dată, fără întrebări.
    Când fratele ei geamăn intră în comă, Chela Priyeon, în vârstă de şaisprezece ani jură să descopere rolul ei în cadrul exilaţilor, îngerii roiali cunoscuţi sub numele de Nemuritorii Pierduţi.
    Singura speranţă a lui Chela este un tânăr misterios şi irascibil, liderul unei armate rebele. Dar oare poate să aibă încredere în cineva care se joacă cu inima ei şi îi controlează visele?
    Evadează într-o lume plină de creaturi celestiale, antagonişti fascinanţi, alegeri făcute pe muchie de cuţit şi iubire interzisă.


    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu