sâmbătă, 20 aprilie 2013

Şcoala de sâmbătă...

    FUCK SCHOOL!!! Nu înţeleg ce i-a apucat dintr-o dată cu recuperarea asta de ore sâmbăta. O plictiseală totală, şi mai ales că la noi, profii au venit doar la ore şi au pus absenţii. Măcar m-am ales cu un punct în plus la fizică pentru prezenţă. :D
     În această lună am de gând să lansez o campanie numită Poţi folosi calculatorul şi ca să citeşti, care, evident va promova cărţi în format electronic. Această pagină va fi ca un fel de concurs, iar odată pe săptămână voi oferi ca premii două cărţi în format electronic dintre volumele seriilor puse la bătaia săptămâna aceea. Vă voi oferi mai multe detalii odată cu lansarea campanie. 
    Tot în această lună aş vrea să încep şi promovarea cărţilor clasice, de aceea următoarea recenzie pe care o voi publica va fi a unui roman clasic celebru, La răscruce de vânturi de Emily Bronte. Tot în intenţia de a promova cărţile clasice, voi publica, odată pe lună, recnzia unei cărţi de acest fel, publicată însă înainte de anii 1990. Printre cărţile pe care urmează să le promovez se numără şi Enigma Otiliei de George Călinescu sau Maitreyi de Mircea Eliade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu