duminică, 6 octombrie 2013

Pălăvrăgeală de weekend #9

    Hello, lume! Ce mai faceţi? A trecut destul timp de când nu am deschis calculatorul... săptămâna asta a fost full, mai ales ţinând cont de faptul că profu de mate ne-a anunţat că dăm vinerea asta test, şi până la urmă se pare că testul va fi marţi :((. Pfoai, sunt praf la radicali :| Totuşi, în acest timp, în lumea literară au fost anunţate noutăţi cu duiumul.
 
    Ziarul Libertatea va lansa colecţia Harry Potter de J.K.Rowling în ediţie de chioşc, cu 18,90 lei volumul. Nu se ştie deocamdată datele de apariţie, dar se ştie că la sfârşitul lui octombrie vor apărea la chioşcuri. Vă voi anunţa pe parcurs despre datele de apariţie la chioşcuri.
   
    Editura Nemira va lansa o nouă serie de antologii: Cartea Ororilor. Primul volum al acestei antologii, realizate de Stephen Jones a fost anunţată pentru publicare şi va conţine povestiri scrise de Stephen King, Dennis Etchinson şi mulţi alţii. Au fost anunţate şi preţurile cărţilor despre care v-am spus în ultimul post Pălăvrăgeală de weekend: Carrie de Stephen King (19,90 lei), Blestemul din Sarnat de H.P.Lovecraft (33,90 de lei) şi Misery de Stephen King (29,90 de lei).

    Iar la editura All a apărut o nouă carte a unui autor care m-a fermecat doar cu două cărţi pe care le-am citit de la el. După şapte ani... de Guillaume Musso are preţul de listă 34,90 de lei, este paperback, cu formatul 13 x 20 cm şi are 312 pagini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu